VİZE SINAVLARINA KATILAMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR..! (Güncel Bir Not Eklendi)

Meslek Yüksekokulumuzda; 19.04.2021 ile 25.04.2021 tarihleri arasında yapılan Vize Sınavlarına katılamayan öğrencilerimiz, mazeretlerini belirten dilekçelerini ve varsa raporlarını da ekleyerek, ashmyo@afsu.edu.tr adresine 30.04.2021(dahil) tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir. Dilekçeler imzalı olmalı, tüm ifadeler açıkça belirtilmeli ve bir tarayıcı ile taranıp adı geçen mail adresine yazılan tarihe kadar gönderilmelidir.

NOT: Sadece yukarıda adı geçen e-mail adresine gönderilen veya elden teslim edilen dilekçeler işleme alınacaktır. E-mail adresimize gönderilen dilekçeler kontrol edildikten sonra dilekçenin gönderildiği mail adresine mutlaka dönüt mesajı verilecektir. E-mail üzerinden dilekçelerini gönderen öğrencilerimizin mutlaka bu dönüt mesajını okumasını istiyoruz. 30.04.2021 tarihine kadar dönüt mesajı almayan öğrencilerimiz, en geç bu tarihte yüksekokulumuzun öğrenci işleriyle iletişim kurmalıdır.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2021